ÇALIŞMAK İÇİN CAN ATACAĞINIZ, DÜNYA’DAKİ EN İYİ İŞVERENLER

Herkesin çalışmak için can attığı, hayallerini süsleyen şirketler vardır. Kimi çok iyi bir maaş ister kimi ise esnek çalışma saatleri. Herkesin birleştiği ortak nokta ise işverenin insana değer vermesi. Bu yazıda ise Türkiye’de de faaliyet gösteren, sahip olduğu çalışma şartlarının mükemmel olduğu 5 şirkete değineceğiz.

1- Google

google-new-logo-2015-640x344
Kim Google gibi bir dünya devinde çalışmak istemez ki? Hem sağlam bir CV hem de
Mülakatlarda sordukları zorlayıcı soruları geçtikten sonra tabiki sizde çalışabilirsiniz. Çalışanlarının mutluluğu için her şeyi yapan google, onlara her şeyi içinde barındıran lüks ofisler, yüksek meblağlarda maaşlar, esnek çalışma saatleri ve hayal dahi edemediğiniz avantajlar sağlıyor. Ayrıca çalışanlarının birinin vefat etmesi durumunda, maaşlarının yarısını 10 ay boyunca dul kalan eşine ödüyor. Google iş ilanlarına buradan ulaşabilirsiniz.

2- Microsoft

indir
Microsoft da çalışanlarına sağladıkları, bizlere ütopik gelen fakat bir o kadar da gerçek olan olanaklarla diğer şirketlerden sıyrılıyor. Microsoft, çalışanlarına ücretsiz hizmet sunan, restoran, cafe, kuru temizleme, oyun odalar bulunuyor. Yeni alınan stajyerler bile Türkiye şartlarında uçuk miktarda ücretlerle başlayabiliyor. Bunlarına yanı sırada Microsoft çalışanlarına, yıllık ek olarak 800$, spor masraflarınızı karşılayabilmeniz için ücret ödüyor. Microsoft iş ilanlarına buradan ulaşabilirsiniz.

3- Apple

og-default
Her şeyden önce Apple da çalışmak beraberinde size, yüksek bir sosyal statü getiriyor. Ne de olsa Dünya’nın en çok tercih edilen ve en prestijli şirketlerinden biri. Apple size gerçek anlamda mutlu bir iş deneyimi sağlamak için elinden geleni yapıyor. Dolgun Maaş, esnek çalışma şartları ve bunun gibi artık sıradan olan avantajların dışında, Apple size daima yeni şeyler öğrenebileceğiniz, kendi liderlik özelliklerinizi geliştirebileceğiniz özgür çalışma ortamları sunuyor. Apple iş ilanlarına buradan ulaşabilirsiniz.

4- Twitter

twittersized
Twitter, çalışanlarına özel olarak hazırlanmış 3 öğün yemek, şirket içinde akapuntur, yoga ve pilates hizmetleri sunuyor. Musluktan servis edilen Kambuchalar ve açık hava ofisleriyle en eğlenceli çalışma ortamlarına sahip şirketlerden biri olmak için kalbimizi fethediyor. Twitter iş ilanlarına buradan ulaşabilirsiniz.

5- Facebook

resized_98363-9317ccaffacebook
Facebook da diğerleri gibi çalışanlara çılgın imkanlar tanımış şirketlerden biri. Çalışanlar o kadar çok yan haklara sahipler ki hepsini akıllarında tutmalara mümkün değilmiş. Mesela eğer yeni bir bebek sahibi olacaksanız 4000 dolar gibi bir Bebek Nakiti, doğum izin politikaları gibi haklara sahip olabilirsiniz. Eğer stajyer olarak başlıcaksanız; başlar başlamaz iyi maaş, ücretsiz konaklama ve özel sağlık sigortalarına sahip olabilirsiniz. Facebook iş ilanlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Yorum bırakın